Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/06/25

2012_06_25 Cassolada contra Eurovegas / Cacerolada contra Eurovegas

Un grup d'executius de la companyia Las Vegas Sands del magnat nordamericà Sheldon Adelson, ha arribat aquest matí a l'aeroport del Prat. L'objectiu del viatge és visitar l'emplaçament a on podria ubicar-se el complex d'oci i joc així com mantenir una trobada amb el Govern. Un grup d'unes 600 persones s'ha concentrat aquesta tarda a les 19:00 hores davant la seu nacional de CiU per fer una cassolada i mostrar el seu rebuig al projecte.

                                                                                                                                                                   


Un grupo de ejecutivos de la compañía Las Vegas Sands del magnate norteamericano Sheldon Adelson, ha llegado esta mañana al aeropuerto del Prat. El objetivo del viaje es visitar el emplazamiento donde podría ubicarse el complejo de ocio y juego así como mantener un encuentro con el Govern. Un grupo de unas 600 personas se ha concentrado esta tarde a las 19:00 horas delante de la sede nacional de CiU para hacer una cacerolada y mostrar así su rechazo al proyecto.





Esta obra está bajo una licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported.

















  











  











  











  











  











  
























  











  











  











  











  











  











  











  












My website: