Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/06/02

2012_06_02 La ciutadania desnona a Bankia / La ciudadania desahucia a Bankia

Seguint la iniciativa d'ahir dels iaioflautes, avui s'ha fet una acció simultàniament a diverses ciutats del territori espanyol per tal de denunciar els abusos de les entitats financeres i la impunitat dels seus dirigents.
A Barcelona, ha començat una #caixarolada a les 17:00 hores. Cap a les 19:00, després de llegir el manifest i de la intervenció de diferents personalitats com Ada Colau (portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca), ha començat una manifestació pacífica a on una part de les persones anaven disfressades d'executius i feien veure que cercaven la prima de risc, qui afirmaven en to de broma que era de la seva família. En passar pel centre comercial El Corte Ingles, alguns han intentat amb èxit entrar-hi, però un home d'avançada edat de la comissió Gent Gran ha estat colpejat i ferit pel personal de seguretat. Tot seguit el grup s'ha dirigit cap a la seu de Bankia uns metres més endevant de la Diagonal a on han continuat amb les protestes i les escenificacions d'executius.

                                                                                                                                                                      

Siguiendo la iniciativa de ayer de los iaioflautas, hoy se ha hecho una acción simultanemente en diferentes ciudades del territorio español con la finalidad de denunciar los abusos de las entidades financieras y la impunidad de sus dirigentes.
En Barcelona, ha empezado una #caixarolada a las 17:00 horas. Hacia las 19:00, después de leer el manifiesto y de la intervención de diferentes personalidades como Ada Colau (portavoz de la Plataforma de Afectados por la Hipoteca), ha empezado una manifestación pacífica en la que una parte de las personas iban disfrazadas de ejecutivos y hacian ver que buscaban a la prima de riesgo, la cual sostenian en tono bromista que era de su familia. Al pasar por el centro comercial El Corte Ingles, algunos han intentado con éxito entrar, pero un hombre de avanzada edad de la comisión Gent Gran ha resultado herido al ser golpeado por el personal de seguridad. Acto seguido el grupo se ha dirigido a la sede de Bankia que se encuentra unos metros más adelante de la Diagonal donde han continuado con las protestas y las escenificaciones de ejecutivos.











































































































































































































































Un manifestant increpa l'agresor / Un manifestante increpa al agresor




























































































































My website: