Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/06/10

2012_06_10 Manifestació contra el rescat de la banca / Manifestación contra el rescate de la banca

Aquest vespre s'han concentrat centenars de persones a les 20:00 hores a la plaça Catalunya de Barcelona per denunciar el rescat a la banca espanyola i l'actitud del governants al respecte: el president no ha fet declaracions fins avui, s'ha referit a un "prèstec" i a continuació ha viatjat a Polònia per veure un partit de la selecció. Després d'una hora fent enrenou, la massa s'ha dirigit espontàniament cap al Palau de la Generalitat de plaça Sant Jaume passant per les Rambles, a on més gent s'ha afegit a la protesta. En arribar a la Generalitat ha començat a ploure, però tot i així, molta gent ha seguit allà fins gairebé les 22:00 hores.

                                                                                                                                                                      


Esta tarde se han concentrado cientos de personas a las 20:00 horas en plaza Catalunya de Barcelona para denunciar el rescate a la banca española y la actitud de los gobernantes al respecto: el presidente no ha hecho declaraciones hasta hoy, se ha referido a un "préstamo" y a continuación ha viajado hasta Polonia para ver un partido de la selección. Después de una hora haciendo ruido, la masa se ha dirigido espontáneamente hacia el Palacio de la Generalitat de plaza Sant Jaume pasando por las Rambles, donde mas gente se ha añadido a la protesta. Al llegar a la Generalitat ha empezado a llover, pero aun así, mucha gente ha seguido allá hasta casi las 22:00 horas.


































































































































































































































































































































































My website: