Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/07/11

2007_07_11 Manifestació en solidaritat amb la Marxa Negra dels miners / Manifestación en solidaridad con la Marcha Negra de los mineros

Ahir a la nit van arribar els miners de la Marxa Negra a Madrid. La intenció era dirigir-se al Ministeri d'Indústria per parlar amb algun alt càrrec polític i exigir-los que compleixin amb els acords signats; no els ha rebut ningú i la Policia ha disolt els manifestants emprant una violència desproporcional que ha deixat diverses persones ferides, entre d'altres una menor d'edat que ha rebut l'impacte d'una pilota de goma.
Avui hi ha hagut mobilitzacions a diferents ciutats de l'Estat espanyol en solidaritat amb la lluita obrera dels miners i contra les mesures anunciades pel Govern.
A Barcelona més d'un miler de persones s'han concentrat a Plaça Catalunya a les 19:00 hores i espontàniament s'han dirigit cap a Plaça Sant Jaume. En aquell moment ha augmentat una mica la tensió i la mobilització s'ha dividit entre la gent qui s'estimava més romandre a la Plaça i la que se n'ha anat a seguir la marxa; aquest segon grup ha voltat pel centre de la ciutat, passant per Passeig Colon, l'Avinguda del Paral·lel, el Raval i finalment ha acabat al punt de partida: Plaça Catalunya.

                                                                                                                                                                    


Anoche llegaron los mineros de la Marcha Negra a Madrid. La intención era dirigirse al Ministerio de Industria para hablar con algún alto cargo político y exigirles que cumplan los acuerdos firmados; no les ha recibido nadie y la Policia ha disuelto a los manifestantes haciendo uso de una violencia desproporcional que ha dejado diversas personas heridas, entre otras una menor de edad que ha recibido el impacto de una pelota de goma.
Hoy han habido movilizaciones en diferentes ciudades del Estado español en solidaridad con la lucha obrera de los mineros y contra las medidas anunciadas por el Gobierno.
En Barcelona mas de un millar de personas se han concentrado en Plaza Catalunya a las 19:00 horas y espontáneamente se han dirigido hacia Plaza Sant Jaume. En ese momento ha aumentado un poco la tensión y la movilización se ha dividido entre la gente que preferia permanecer en la Plaza y la que se ha ido a seguir con la marcha; este segundo grupo ha paseado por el centro de la ciudad, circulando por Paseo Colon, Avenida del Paral·lel, el Raval y finalmente se ha acabado en el punto de partida: Plaza Catalunya.



























  











  
























  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  












My website: