Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/06/12

2012_06_12 Concentració del personal interí d'educació / Concentración del personal interino de educación

Aquesta tarda a les 17:00 hores els sindicats han convocat una concentració devant la seu del Departament d'Ensenyament a la Via Augusta de Barcelona per tal de reivindicar que s'aturin les retallades i que es recuperin les condicions perdudes. Abans, però, durant el migdia, un grup s'ha encadenat dins l'edifici tot i que de seguida se'ls ha fet desencadenar-se. Durant el transcurs de la concentració la massa ha tingut el desig de fer un recorregut, opció que ja estava prevista i fins i tot s'havia demanat permis a les autoritats per fer-ho; tot i així, els dirigents sindicals han convidat a la gent a seure per tal de debatre sobre la situació en la que es troba el sector, proposar accions i no celebrar així la manifestació. La gentada ha seguit les indicacions.

                                                                                                                                                                      


Esta tarde a las 17:00 horas los sindicatos han convocado una concentración delante de la sede del Departament d'Ensenyament en la Via Augusta de Barcelona para reivindicar que se paralicen los recortes y que se recuperen las condiciones perdidas. Antes, durante el mediodía, un grupo se ha encadenado dentro del edificio aunque enseguida se les ha obligado a desencadenarse. Durante el transcurso de la concentración la masa ha tenido el deseo de hacer un recorrido, opción que ya estaba contemplada e incluso se había pedido permiso a las autoridades para hacerlo; aun así, los dirigentes sindicales han invitado a la gente a sentarse con el fin de debatir sobre la situación en la que se encuentra el sector, proponer acciones y no celebrar así la manifestación. El gentío ha seguido las indicaciones.






































































































































My website: