Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/07/03

2012_07_03 Vaga Celsa Barcelona / Huelga Celsa Barcelona

Avui s'ha celebrat la tercera jornada de Vaga per part dels treballadors de Celsa. La plantilla rebutja totalment les mesures que vol aplicar la multinacional de l'acer que son: mes hores de feina, convertir una part del sou en variable en funció dels resultats econòmics de l'empresa i un ajustament de plantilla que, d'efectuar-se, afectaria a 145 treballadors. 
La manifestació ha partit a les 10:30 hores de plaça Catalunya i ha fet cap a plaça Sant Jaume baixant per Via Laietana. En arribar allà, tres representants han entrat al Palau de la Generalitat per entrevistar-se amb responsables polítics, que els han rebut i els han anunciat la seva intenció d'estudiar el seu cas i ajudar-los. En acabat, se n'han anat cap a plaça Catalunya per les Rambles fent públiques les seves reivindicacions.


                                                                                                                                                                   



Hoy se ha celebrado la tercera jornada de Huelga por parte de los trabajadores de Celsa. La plantilla rechaza totalmente las medidas que quiere aplicar la multinacional del acero que son: mas horas de trabajo, convertir una parte del sueldo en variable en función de los resultados económicos de la empresa y un ajuste de la plantilla que, si se ejecutase, afectaria a 145 trabajadores.
La maniffestación ha partido a las 10:30 horas de plaza Cataluña y se ha dirigido a plaza Sant Jaume bajando por Via Laietana. Al llegar allá, tres representantes han entrado al Palau de la Generalitat para entrevistarse con responsables políticos, que les han recibido y les han anunciado su intención de estudiar su caso y ayudarles. Al finalizar, se han ido hacia plaza Catalunya por las Ramblas haciendo públicas sus reivindicaciones.






















  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  











  












My website: