Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/06/01

2012_06_01 Primera acció conjunta a nivell peninsular dels iaioflautas / Primera acción conjunta a nivel peninsular de los iaioflautas

Aquest matí, per primer cop, els iaioflautes han fet una acció simultàniament a Barcelona, València, Sevilla, Madrid i Palma. A les 11:00 hores s'han dirigit cap a entitats bancàries per explicar quines són les seves exigències als directors de les sucursals: jutjar a Rato, que la banca estigui "al servei del 99%" i que s'aposti pel Pla de Rescat Ciutadà.
Nosaltres hem seguit l'acció de Barcelona, ciutat a on va néixer el col·lectiu. Després d'aconseguir una reunió amb la directora que, en un principi els empleats asseguraven que no hi era, se n'han anat fins a plaça Catalunya.

                                                                                                                                                                 


Esta mañana, por primera vez, los iaioflautas han hecho una acción simultáneamente en Barcelona, Valencia, Sevilla, Madrid y Palma. A las 11:00 horas se han dirigido a entidades financieras para explicar cuales son sus exigencias a los directores de las sucursales: juzgar a Rato: que la banca esté "al servicio del 99%" y que se apueste por el Plan de Rescate Ciudadano.
Nosotros hemos seguido la acción de Barcelona, ciudad donde nació el colectivo. Después de conseguir una reunión con la directora que, en un principio los empleados aseguraban que no estaba, se han ido hasta plaza Catalunya.
































































































































































































































































































My website: