Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/06/12

2012_06_12 Desnonament aturat / Desahucio parado

Aquest matí a les 11:00 hores estava previst el desnonament de la Laura i els seus dos fills a Santa Coloma. Més d'una cinquantena de veïns i veïnes, així com gent de fora del municipi que se n'ha assabentat del seu cas, s'han ajuntat a la porta de casa seva per impedir-ho. Passades les 12:00 hores encara no havia arribat cap autoritat, així que la Laura ha anat als jutjats acompanyada d'un regidor i ha aconseguit una pròrroga de sis mesos.

                                                                                                                                                                       


Esta mañana a las 11:00 horas estaba previsto el desahucio de Laura y sus dos hijos en Santa Coloma. Más de cincuenta vecinos y vecinas, así como gente de fuera del municipio que se ha enterado de su caso, se han juntado en la puerta de su casa para impedirlo. Pasadas las 12:00 horas todavía no había llegado ninguna autoridad, de manera que Laura ha ido a los juzgados acompañada de un regidor y ha conseguido una prórroga de seis meses.









































































































































My website: