Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2013/10/24

2013_10_24 Vaga d'Educació / Huelga de Educación


Avui més de 150.000 infants, estudiants, professors, pares i altres persones sensibilitzades s'han manifestat pel centre de Barcelona contra la Llei Wert i les retallades de la Generalitat en educació. La convocatòria ha partit de la Plaça Universitat i ha fet cap al Pla de Palau. L'ambient ha estat lúdic, festiu i reivindicatiu, amb presència de persones de totes les edats. La marxa ha transcorregut, de principi a fi, sense cap tipus d'incident amb els Mossos d'Esquadra.
Sota el lema "SOS Ensenyament Públic de Qualitat", a la resta de capitals també han hagut milers de persones que s'han mobilitzat formant una marea groga .

                                                                                                                          


Hoy mas de 150.000 niños, estudiantes, profesores, padres y otras personas sensibilizadas se han manifestado por el centro de Barcelona contra la Ley Wert y los recortes de la Generalitat en educación. La convocatoria ha partido de la Plaça Universitat y se ha dirigido hasta el Pla de Palau. El ambiente ha sido lúdico, festivo y reivindicativo, con presencia de personas de todas las edades. La marcha ha transcurrido, desde el principio hasta el final, sin que produjera ningún altercado con los Mossos d'Esquadra.
Bajo el lema "SOS Ensenyament Públic de Qualitat", en el resto de capitales también han habido miles de personas que se han movilizado formando una marea amarilla.










































My website: