Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2013/02/02

2013_02_02 Manifestació anticorrupció / Manifestación anticorrupción

Aquesta tarda a les 18:00 hores s'han concentrat unes 1500 persones a la Plaça Catalunya de Barcelona per mostrar el seu rebuig als casos de corrupció política que estan sortint a la llum. Mitja hora més tard, aquesta gent s'ha desplaçat fins a la seu del Partit Popular al carrer d'Urgell on s'han ajuntat, cap a les 19:00 hores, amb altres persones que ja hi eren allà.
Hi havia un ambient de tensió continguda. Un cordó dels Mossos d'Esquadra protegia la seu dels populars i se'ls ha llençat alguns ous i pintura. La manifestació ha arribat a disoldre's sense cap mena d'incident ni de càrrega policial.

                                                                                                                                                                


Esta tarde a las 18:00 horas se han concentrado unas 1500 personas en la Plaza Catalunya de Barcelona para mostrar su rechazo a los casos de corrupción política que están saliendo a la luz. Media hora mas tarde, esta gente se ha desplazado hasta la sede del Partido Popular en la calle Urgell donde se han juntado, hacia las 19:00 horas, con otras personas que ya estaban allá.
Habia un ambiente de tensión contenida. Un cordón de los Mossos d'Esquadra protegía la sede de los populares y se les ha lanzado algunos huevos y pintura. La manifestación ha llegado a disolverse sin ningún tipo de incidente ni de carga policial.


















My website: