Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/08/29

2012_08_29 Personal docent interí i substitut demana el manteniment dels seus llocs de treball / Personal interino y substituto pide la mantención de sus puestos de trabajo

Aquest matí a les 12:00 hores mig centenar de persones convocades per l'Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut s'ha concentrat davant la Conselleria d'Ensenyament per demanar que es mantigui el nombre de vacants d'aquest col·lectiu.
Primerament s'ha fet una escenificació de l'acte de nomenaments com si fos un bingo, protagonitzat per una persona disfressada de Consellera d'Educació, Irene Rigau.
Després s'ha llegit un manifest [enllaç al manifest] contra les retallades en educació i les polítiques que està duent a terme el Govern en aquest sector que l'Assemblea considera "pilar fonamental de la nostra societat". En acabar la lectura el document, aquest ha estat entregat formalment a la Conselleria.
Per finalitzar, una part de les persones assistents ha tallat la Via Augusta durant uns minuts.

                                                                                                                                                                  


Esta mañana a las 12:00 horas medio centenar de personas convocadas por la Asamblea de Personal Docente Interino y Substituto se he concentrado delante de la Conselleria d'Ensenyament para pedir que se mantenga el número de vacantes de este colectivo.
Primero se ha hecho una escenificación del acto de nombramientos como si fuera un bingo, protagonizado por una persona disfrazada de Consellera d'Educació, Irenen Rigau.
Después se ha leído un manifiesto [enlace al manifiesto en catalán] contra los recortes en educación y las políticas que está llevando a cabo el Govern en este sector que la Asamblea considera "pilar fundamental de nuestra sociedad". Al finalizar la lectura del documento, éste ha sido entregado formalmente a la Conselleria.
Para concluir, una parte de las personas asistentes ha cortado la Via Augusta durante unos minutos.































My website: