Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/07/04

2012_07_04 Cadena humana contra les retallades en educació / Cadena humana contra los recortes en educación

Aquest matí el sindicat CCOO ha citat personal d'educació a la porta del Parlament per fer una cadena humana en contra de les retallades en el sector. En entrar certes personalitats, com el secretari general de CDC Oriol Pujol, han rebut fortes pitades, però la consellera d'educació, Irene Rigau, és qui més escridassada ha estat; tot i així, s'ha apropat fins la valla que separava la concentració de les portes del Parlament per intercanviar unes paraules amb un representant sindical.


                                                                                                                                                                  


Esta mañana el sindicato CCOO ha citado a personal de educación en la puerta del Parlament para hacer una cadena humana en contra de los recortes en el sector. Al entrar ciertas personalidades, como el secretario general de CDC Oriol Pujol, han recibido fuertes pitadas, pero la consellera de educación, Irene Rigau, ha sido la más abucheada; aun así, se ha acercado hasta la valla que separaba la concentración de las puertas del Parlament para intercambiar unas palabras con un representante sindical..
















































My website: